Venuša v Strelcovi

Venuša v Strelcovi

Venuša v znamení Strelca

Vládnuca planéta Jupiter, pohyblivé ohnivé znamenie.

V skratke: Prináša úprimnosť a otvorenosť v citoch. Je veselá, ústretová a viac než po telesnej zmyselnosti túži po splynutí duší, spoločných záujmoch a cieľoch. Dokáže sa radovať, užívať si. Ľahko nadväzuje vzťahy, je v nich poctivá, ale potrebuje značnú dávku voľnosti. Veľmi rada cestuje, miluje knihy, psy a možno rada jazdí na koni.

Venuša v Strelcovi AnteAr

Venuša v Strelcovi

Venuša v Strelcovi vytvára človeka, ktorý dokáže svoj citový stav alebo náklonnosť neskrývane dať najavo. Je priateľský a vášnivý. Zaujíma voči osobným vzťahom tak trochu bezstarostný postoj, takže nie je v tomto zmysle príliš spoľahlivý.

Je to humorný, spoločenský, ba i koketný typ. Obvykle je veľmi priateľský a nie príliš vážny; často to býva pohľadný extrovert. Zakladá si na svojej osobnej slobode, preto sa nemôže ľahko usadiť, založiť domácnosť a uviazať sa v obmedzujúcom zväzku. Jeho osobné vzťahy sa najlepšie vyvíjajú pomaly a jeho partner nesmie hneď zo začiatku brať veci príliš vážne. V podstate by mu vyhovovalo, keby všetko zostalo v nezáväznej polohe, nepotrebuje žiadnu vážnu lásku. Ohrozenie jeho slobody ho znervózňuje. Z týchto dôvodov bude mať sklon si ponechávať vždy otvorené zadné vrátka. Nerád sa dostáva do situácie, v ktorej sa vyvíja nátlak alebo ktorá je vopred uzavretá.

Je to úprimný a idealistický typ, ktorý sa voči ostatným chová čestne. Jeho názory sú vcelku nemenné, takže potrebuje mať vedľa seba partnera podobného zamerania, inak sa bude snažiť ho meniť a konvertovať ku svojmu obrazu. Svoje citové vyjadrenie nijako nezadržuje a neváha s ním otvorene vyjsť, takže nie je ťažké zistiť, kde sa s ním človek v záležitostiach citov nachádza. Kľúčom k úspechu v láske je priateľstvo. Je ideálnym partnerom pre niekoho, kto je prístupný príjmu názorov, je otvorenej mysle, dokáže rešpektovať jeho potrebu vlastného priestoru a kto sa nebude snažiť ho zmeniť.


Získajte viac informácií na tému: Venuša v znameniach zverokruhu


© Astrology.sk

Zdieľajte so svojimi priateľmi!
Astrology.sk