Venuša v Panne

Venuša v Panne

Venuša v znamení Panny

Vládnuca planéta Merkúr, pohyblivé zemné znamenie.

V skratke: City sú permanentne podrobované rozumovému skúmaniu a analýze. Venuša v Panne svoje city rozoberie do posledného kúsku a potom zistí, že sa láska pod jej kritickým pohľadom vytratila neznámo kam. Je pre ňu ťažké uvoľniť sa, je opatrná. Jej láska je pokojná, stála. K milovanému človeku je láskavá a bude sa o neho obetavo starať.

Venuša v Panne AnteAr

Venuša v Panne

Venuša v Panne vytvára v povahe človeka sklon príliš sa zaoberať rozoberaním citových pohnútok a rozpoložení. Môže v ňom tiež vytvárať tendenciu posudzovať alebo kritizovať svojich blížnych. V záležitostiach lásky bude postupovať opatrne.

Tento typ bude väčšinou chladného zovňajšku, za ktorým sa bude snažiť skrývať svoju ostýchavosť. Sám o sebe si nebude myslieť, že je hanblivý, len že je opatrný a obozretný. V osobných vzťahoch sa bude snažiť predvídať, čo môže očakávať, čo pravdaže nie je vždy ľahké. Jeho emócie sú hlboké, ale pevne ovládané. Chce sa vyhýbať veciam, ktorých by mohol neskôr ľutovať a dáva si radšej pozor.

Venuša v Panne má svoje vlastné nenápadné čaro. Súdnosť tejto povahy bráni človeku sa viazať predčasným alebo nepremysleným vzťahom. Predmet jeho lásky musí po každej stránke vyhovovať jeho požiadavkám. Všetko, včítane ľudí, je dôkladne kategorizované, jeho city sú pekne usporiadané. Láska pre neho znamená záväzok a oddanosť. Vernosť je absolútne nepostrádateľná. Je to jedinec, ktorý je naozajstný a dokonale schopný sa romanticky angažovať, ale nikdy to nebude dávať najavo neskrývane alebo okázalo. Jeho láska sa prejavuje nepretržitou starostlivosťou o praktické záležitosti a maličkosti svojho partnera.

Bude voči svojmu partnerovi zdvorilý a láskavý. Sám bude vždy čistý a úhľadný, ako zo škatuľky. Bude ho odpudzovať akákoľvek hrubosť alebo netaktnosť. Vo svojich vzťahoch bude trvať na tom, aby jeho partner bol na podobnej úrovni, inak bude radšej žiť osamote.


Získajte viac informácií na tému: Venuša v znameniach zverokruhu


© Astrology.sk

Zdieľajte so svojimi priateľmi!
Astrology.sk