Venuša v Rakovi

Venuša v Rakovi

Venuša v znamení Raka

Vládnuca planéta Luna, základné vodné znamenie.

V skratke: Je Madona s dieťaťom. Je citlivá, romantická, potrebuje nehu, ochranu a pocit, že je milovaná. Miernosť, jemnosť, láska k rodine. Rada varí a je a je rada v kuchyni v spoločnosti blízkych ľudí. Venuša v Rakovi môže znamenať citovú závislosť na partnerovi či deťoch, obetovanie sa pre nich, neschopnosť im niečo odmietnuť, citové vydieranie. Je pre ňu veľmi ťažké žiť bez partnera.

Venuša v Rakovi AnteAr

Venuša v Rakovi

Keď pri narodení stojí Venuša na hviezdnej mape v Rakovi, vznikajú tým v človeku hlboké city. Bude mimoriadne ľahko zraniteľný, ale bude sa snažiť svoju bezbrannosť ukrývať pod maskou dôstojnosti. Je to veľmi dobrosrdečný a súcitný sympaťák, ale jeho nálady môžu byť premenlivé a nepredvídateľné.

V láske sa prejavuje s nehou. Sám potrebuje pozornosť a opatrné zaobchádzanie, ale je súčasne vždy veľmi nedôverčivý. Uvedomuje si svoju zraniteľnosť a preto sa snaží ochrániť. K svojmu partnerovi sa chová matersky ochranársky. Bude sa snažiť ho vyživovať, vychovávať a súčasne sa ho bude držať ako kliešť i lipnúť na ňom.

V osobných vzťahoch potrebuje mať pre svoje bezpečie pocit stability. Najlepšie mu vyhovuje vášnivý partner, ktorý neskrýva svoje city a dáva mu najavo, že sú jeho vlastné hlboké city opätované a cenené. Láska pre neho znamená domov. Je to jeho hniezdočko, ktoré je bezpečné, spoľahlivé a bez rizika. Keď sa mu podarí tento pocit docieliť, bude sa zo všetkých síl snažiť ho opätovať. Bude sa o svojho partnera starať, podporovať ho a dodávať mu sebadôveru.

Jedinec narodený s Venušou v Rakovi sa musí vystríhať sebaľútosti, mrzutosti a trucovitosti. Jeho city sú ľahko zraniteľné, avšak snaží sa predstierať, že o nič nejde. Z času na čas ho ale jeho emócie premôžu a bude sa potom chovať so svojimi narušenými citmi ako nenormálny. Od lásky očakáva toľko, že bude nevyhnutne občas sklamaný.

V žiadnom prípade nemôže byť jeho jediným vyvoleným partnerom človek, ktorý mu neposkytne nutnú stálosť a stabilitu. Keby zistil, že jeho miláčik postráda určité vlastnosti, bol by sklamaný a nepochybne by došlo k rozchodu. Toto je určite typ, ktorý miluje raz a navždy. Keď takú stabilnú lásku nájde, bude to trvanlivý vzťah nadosmrti.


Získajte viac informácií na tému: Venuša v znameniach zverokruhu


© Astrology.sk

Zdieľajte so svojimi priateľmi!
Astrology.sk