Venuša v Blížencoch

Venuša v Blížencoch

Venuša v znamení Blížencov

Vládnuca planéta Merkúr, pohyblivé vzdušné znamenie.

V skratke: Rada flirtuje, je vyzývavá, zvedavá, ľahko nadväzuje milostné vzťahy a rovnako ľahko z nich odchádza. City sú však ovplyvnené rozumom. Venuša v Blížencoch poukazuje na vzťahy založené na intelektuálnom súznení, nezávislosti a voľnosti. O citoch sa môže porozprávať, ale vo chvíli, keď vzťah naberá na vážnosti a ide do hĺbky, radšej vycúva.

Venuša v Blížencoch AnteAr

Venuša v Blížencoch

Keď je Venuša v Blížencoch, vzniká v povahe človeka potreba rôznorodých zážitkov. Bude zvedavý, všetečný a bude prejavovať záujem o ľudí. Vo väčšine prípadov bude prelietavý a koketný, otvorený a priateľský. Jeho dôvtip a zhovorčivosť budú priťahovať inteligentné osoby s bystrou mysľou.

Tento človek nebude mať nikde dlhú výdrž, bude mať záľubu v cestovaní a zmenách prostredia. Bude milý a láskavý, so značnou výraznou silou, čo mu bude na prospech, pokiaľ sa nestane nadmerne spoločensky povrchným. Bude mať sklon sa pokúšať vyskúšať všetko, čo život ponúka.

V láske mu bude zaťažko sa obmedziť na jediného partnera. Skôr sa spriatelí s každým, koho stretne. Bude v tomto ohľade detinsky vzrušiteľný. Bude sa vrhať do milostných pletiek optimisticky a nadšene s dôverčivými nádejami. Väčšina takýchto stretnutí nevydrží dlho a bude ich mať veľké množstvo, než sa časom nakoniec usadí.

Romantické vzťahy ho obvykle rýchlo znudia a nedokážu upútať jeho pozornosť na dlhšiu dobu. Jeho partner si musí uvedomiť, že bez častých zmien a vzrušenia nebude ich vzťah trvanlivý. Pokiaľ spolu majú zdieľať budúcnosť, bude mu musieť poskytovať nie len duševné podnety, ale predovšetkým aj jednoduché spoločenstvo.

Človek narodený s Venušou v znamení Blížencov obvykle neznesie byť príliš pod papučou. V prípade, že k svadbe dôjde v ranej mladosti, alebo ak si nájde príliš vlastníckeho partnera, pravdepodobne ich vzťah uviazne v problémoch. Jeho partner musí brať ohľad na to, že má potrebu rozmanitého spoločenského života. I keď sa ustáli v pevnom vzťahu, bude i po svadbe potrebovať udržovať si široký okruh rôznorodých priateľov a spoločenských kontaktov.


Získajte viac informácií na tému: Venuša v znameniach zverokruhu


© Astrology.sk

Zdieľajte so svojimi priateľmi!
Astrology.sk