Ascendent Panna – muž

Muž s ascendentom v Panne

Muž s ascendentom v Panne hľadá v živote ženy veľmi podobným spôsobom, ako chovateľ koní vyberá budúceho šampióna. Chce statný kus, pekné zuby – žiadne kazy, dobrý intelekt, silné ruky, ktoré udržia pluh.

Je to húževnatý, úzkostlivo dôkladný muž, ktorý má skutočne rád prácu a starosti. Pokiaľ máte problémy, bez váhania vám pomôže, ak usúdi, že stojíte za záchranu. Nenosí ružové okuliare a nerobí si ilúzie. Zaoberá sa faktami a s obľubou triedi údaje. Je pre neho vzrušujúce byť presným, praktickým a užitočným.

Kým zvyšok sveta považuje pracovitosť za nudu a snaží sa úlohy odkladať ako sa len dá, pre muža s ascendentom v Panne je to materiál, z ktorého sa hnetú sny. Nie že by bol nudný. Je inteligentný a má oveľa viac čo povedať, než je mu vo väčšine prípadov umožnené. Nielen že je prieberčivý, pokiaľ ide o život a o ženy, ale nevadí mu ani byť veľmi dlhú dobu sám. Preto býva často prehliadaný na zoznamovacej scéne.

Prinútiť ho pocítiť sympatie je iná vec. Reaguje pomaly, a aj keď je zasiahnutý krásou a inteligenciou, dokáže nájsť jeden alebo dva kazy, na ktoré sústredí svoju pozornosť – problémové oblasti ako poburujúci nedostatok vedomostí z gréckych dejín alebo nohy s celulitídou. Aj keby ste prešla väčšinou skúšok, okamžitá plná odovzdanosť je mu cudzia.

Ponúkne vám lásku, ktorá je nesebecká, uvážlivá a zaväzujúca. Agresívne, slobodomyseľné ženy obvykle nezískajú jeho obdiv. Spôsobilé, jemné dámy, o ktoré je treba sa postarať, v ňom však nájdu tichého, vytrvalého obdivovateľa.

Nebude písať hýrivé básne ani posielať kvetiny, ale vyrovná vašu šekovú knižku a pomôže vám sadiť liečivé bylinky. Nie je to práve materiál, z ktorého vznikajú milostné romány, ale je to materiál, ktorý umožňuje dlhodobý vzťah.

Naučte ho, že láska neznamená obeť, že bude stačiť obojstranná ohľaduplnosť a môže sa stať vynikajúcim partnerom…

12 znamení zverokruhu AnteAr

Ascendent Panna & Slnečné znamenie

Slnko Baran & Ascendent Panna

Barania osobnosť charakterizovaná ascendentom v Panne inklinuje ku skromnosti, zdravému životnému štýlu a vysokému pracovnému nasadeniu. V porovnaní s ostatnými Baranmi sú títo ľudia pokornejší a nepotrebujú dosahovať vesmírne výšky. Medzi ich prednosti patria vynikajúce technické znalosti. Ak skutočne milujú, potom je ich láska verná aj spaľujúca. Nebránia sa stereotypu, hoci v kútiku duše túžia po vzruchu i napätí. Prahnú po istej budúcnosti a všetko si potrebujú rozumovo odôvodniť.

Slnko Býk & Ascendent Panna

Býk s ascendentom v Panne ukazuje na poriadkumilovné osobnosti hľadajúce dokonalosť. Charakterizuje ich upravený zovňajšok a uvedomelosť. Zároveň sa jedná o jedných z najväčších pracantov zverokruhu! Dosahujú závratné finančné úspechy. Už v útlom veku spriadajú podnikateľské plány a idú tvrdo za svojím cieľom. Zatiaľ čo iní leňošia, oni drú do úmoru. Ich prístup k práci je bezchybný. Všetku drinu podstupujú preto, aby mohli s partnerkou či partnerom žiť v láske až do smrti. Milujú bezhraničnou láskou!

Slnko Blíženci & Ascendent Panna

Spojenie Blíženca a Panny ukazuje na náročných jedincov, ktorí od života očakávajú niečo viac. Títo ľudia sa nezmieria s priemerom a svojou latku posúvajú neustále nahor. Vo vzťahoch hľadajú dlho svojho životného partnera. Sú zhovorčiví, a preto sa nezmieria so žiadnym nesmelým náprotivkom. Oplývajú inteligentným humorom a neutíchajúcou vášňou. Tvrdo pracujú a pre svoju rodinu toho veľa našetria. Pokiaľ s niekým budujú rodinné hniezdo, potom vernosť považujú za úplnú samozrejmosť. Len by sa mali vyhýbať stresu.

Slnko Rak & Ascendent Panna

Rak s ascendentom v Panne má všetko dokonale vypočítané. Skvele sa uplatní v pozícii účtovníka i ekonóma. Voči tretej strane pôsobí serióznym dojmom, ale v skutočnosti mu nejde o kariéru ako takú. Financie berie ako prostriedok na dosiahnutie svojich cieľov. Tieto osobnosti spája istá dávka hypochondrie – sú presvedčení, že ich skôr alebo neskôr schváti nejaká choroba. Dožadujú sa nielen odbornej starostlivosti, ale aj rozmaznávania zo strany životného partnera. Skutočné šťastie vidí tento Rak v početnej rodine.

Slnko Lev & Ascendent Panna

Lev s ascendentom v Panne to chce v živote dotiahnuť ďaleko. Jedná sa o snaživca, ktorý je pre splnenie svojho sna ochotný pracovať do úmoru. Mal by sa však naučiť viac odpočívať. Jeho životnú cestu však korunuje cieľ. Nikdy sa nezníži k úplatkom, alebo kariére cez posteľ. Ako každý panenský jedinec má pevné morálne zásady. Hoci sa mu finančne darí, na prvý pohľad to neprezrádza okázalým oblečením ani drahým autom. Skromnosť je jeho základnou cnosťou. Zároveň oplýva intelektom a duševnou vyrovnanosťou.

Slnko Panna & Ascendent Panna

Ide o typických predstaviteľov svojho znamenia. Majú jedinečnú schopnosť rýchleho učenia, bystrého úsudku a dobrej pamäti. Zároveň sa chvália analytickým myslením, vďaka ktorému sa vo svojej profesii dostávajú do čelných pozícií. Skvele zapadnú do akéhokoľvek kolektívu, majú veľa priateľov a sú obľúbení. Len na jedno zabúdajú – že život nie je len o práci. Ak sa naučia čas od času vypnúť a venovať sa svojmu partnerovi, majú z polovice vyhrané! Dobrosrdečná povaha z nich robí štedrých a verných milencov.

Slnko Váhy & Ascendent Panna

Váha s ascendentom v Panne vystupuje milo, ale zároveň si voči druhým ľuďom zachováva istý odstup. Prv než si niekoho pustí k telu, musí ho lepšie spoznať. Prahne po dokonalosti ako pri sebe, tak u cudzích ľudí. Snaží sa svet okolo pretransformovať do ideálnej podoby. Vyžaruje z nej ohromná inteligencia, navyše oplýva fyzickou krásou, pracovitosťou aj eleganciou. Dalo by sa očakávať, že bude sebaistá až pyšná, ale pravý opak je pravdou. Svojho osudového partnera miluje verne po celý život s rovnakou intenzitou.

Slnko Škorpión & Ascendent Panna

Škorpión s panenským ascendentom má výhodu, pretože na ňom nie je poznať jeho upätosť a nezdravé zapálenie pre vec. Títo ľudia vedia klamať telom. V spoločnosti si ich nenápadnosť nevšimnete, pôsobia ako šedé myšky. V skutočnosti sú všade a počujú všetko. Vynikajú v technických odboroch, pretože ich veľkou výhodou je precíznosť. V láske sú to bytosti verné a milujúce. Ich city sú vrúcne – skutočne nejde o žiadne pekné pozlátko. Majú vycibrený vkus a predovšetkým ženy sa vedia dobre obliekať.

Slnko Strelec & Ascendent Panna

Jedná sa o šťastnú bytosť, pretože sa v ňom skĺbi celá rada pozitívnych vlastností. Hoci si v mladosti pripadá rozpoltený, časom sa jeho charakter ustáli. Aj keď pôsobí ako šedá myška, jeho schopnosti sú značné v materiálnej aj duchovnej rovine. Oplýva vysokými ambíciami a v živote rozhodne neplatí za trochára. Nenápadne sa usiluje o tie najvyššie pozície a veľmi často ich aj dosiahne. Tento Strelec je pracovitý a nič mu nespadne samo do lona. Vie sa vydať cestou odriekania, aby to v živote niekam dotiahol.

Slnko Kozorožec & Ascendent Panna

Ascendent v Panne dodáva svojim nositeľom veľkú porciu nehy a záujem o vzťahové záležitosti. V jadre sa jedná o veľmi romanticky a sexuálne založené osoby. K šťastiu im stačí veľa dotykov a láskavých slov z úst svojho vyvoleného. V partnerstve je táto Panna veľmi prieberčivá. Má o sebe vysokú mienku, preto hľadá partnerov vo vyšších vrstvách. Výborne si rozumie s inteligentnými ľuďmi, ktorí ju dokážu zásobovať zaujímavými témami, o ktorých môžu spolu hovoriť. Naopak by sa mala vyhnúť ľuďom vzbudzujúcim falošný súcit.

Slnko Vodnár & Ascendent Panna

Vodnár s ascendentom v Panne ukazuje na rezervovaného, tichého človeka, ktorý sa zvyčajne stráni hlučnej spoločnosti. Svoje emócie drží na uzde a celkom výnimočne sa zdôveruje so svojimi životnými plánmi. Prekvapivo sa v ňom však skrýva vášnivý milovník, ktorý nazbiera veľa skúseností, kým nenájde svojho osudového partnera. Má tendenciu často moralizovať, ale ani jeho život nie je nijako výrazne príkladný. Vďaka ascendentu v Panne má výnimočné liečiteľské schopnosti a tiež druhým ľuďom rád nezištne pomáha.

Slnko Ryby & Ascendent Panna

Ryba narodená v ascendente Panny potrebuje cítiť veľa lásky. Správa sa rezervovane, bez toho aby sama poznala pravý dôvod. Skôr než niekoho dobre spozná, chráni starostlivo svoje vnútro a v spoločnosti viacerých ľudí sa prirodzene kontroluje. Má strach, aby nepovedala nejakú hlúposť alebo sa neznemožnila zlým účesom alebo oblečením. Svoje zasnené srdce otvára málokomu, ale potom sa jedná o dokonalé partnerstvo. Je verným, obetavým partnerom čistým ako ľalia. Zo sentimentu spomína na prvé lásky, ale k nevere by sa nikdy neznížila.

. . .

Ste pripravení zistiť si svoj vlastný Ascendent?

Všetko to začína zostavením vášho osobného horoskopu: je to kruhový diagram (obrazec) zobrazujúci postavenie nebeských telies pre daný okamih a konkrétne miesto na Zemi.

Po vypočítaní grafu si všimnete, že koleso zverokruhu je rozdelené do dvanástich sekcií, ktoré predstavujú každé znamenie, od Barana po Ryby.

Uvidíte tiež symboly jednotlivých planét roztrúsené v znameniach. Keby napríklad Venuša bola v čase vášho narodenia na oblohe v znamení Váh, povedali by ste, že „Venušu mám vo Váhach“.

Ak chcete v grafe nájsť umiestnenie Ascendentu, nájdite dve veľké tlačené písmená „AC“, ukazuje na nich šípka: znamenie, pri ktorom sa nachádzajú, je znamením vášho Ascendentu, vášho vychádzajúceho znamenia.

Záver

Ascendent, čiže vychádzajúce alebo vzostupné znamenie, je znamenie zverokruhu, ktoré – v okamihu keď sme sa narodili – práve vychádzalo nad obzor.

Vychádzajúce znamenie je východiskovým bodom astrologického diagramu a je jedným z troch najdôležitejších prvkov horoskopu. Ďalšími dvomi sú postavenie Slnka v zverokruhu, čiže naše slnečné znamenie a postavenie Mesiaca v zverokruhu v deň nášho narodenia.

Slnečné znamenie predstavuje len našu základnú povahu, ale Ascendent, vychádzajúce znamenie, je aktívnym prejavom tejto osoby.

Získajte viac informácií na tému Ascendent v znameniach zverokruhu

© Astrology.sk

Zdieľajte so svojimi priateľmi!
Astrology.sk